Szolgáltatások

Gyógytorna

Gyógytorna programom minden esetben személyre szabott, egyéni állapotfelmérés alapján van összeállítva. A foglalkozások alkalmával több speciális módszert is kombinálva használok egymással.

Manuálterápia

A kezelések hasonlóak a “csontkovácsoláshoz”, ám a fogások speciális vizsgálati metódus alapján használhatóak. Az ízületi mobilizációt minden esetben lágyrész technikákkal és a kötőszövetek kezelésével készítem elő, hogy minél előbb eredményt érjünk el. Már az első kezelés jelentősen tudja csökkenteni a panaszokat!

Sportrehabilitáció

A sportolók rehabilitációja teszi ki a munkám legnagyobb részét. A rehabilitációs program mindig ötvözve tartalmazza a manuális kezeléseket és az aktív rehabilitációs edzésprogramot. Legyen szó túlterheléses ártalmakról, sérülés vagy műtét utáni állapotról, megtaláljuk a megfelelő megoldást!

Kinesiotape

A módszer oktatójaként nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő használatra, a precíz felhelyezésre, de minden esetben ki kell hangsúlyoznunk, hogy a kinesiotape használata nem önmagában hoz megoldást: kiegészítő kezelésként alkalmazzuk.

Flossing

A gyógytorna vagy rehabilitációs edzés remek kiegészítője ez a rugalmas szalag, melynek segítésével javítani tudjuk a sérült terület keringését, fel tudjuk oldani a letapadásokat, valamint csökkenteni tudjuk a duzzanat, ödéma mértékét, így az ízületi funkció azonnal javulhat.

mckenzie terápia

A terápia a gerincsérv gyógyításának egyik legismertebb megoldási lehetősége. Szükség esetén McKenzie gyakorlatokkal is kiegészítjük a kezeléseket.

Tedd meg az első lépést az egészséged érdekében!

A mozgásszervi problémák megoldása elérhetőbb, mint gondolnád!